Categorie: "Geen categorie"

Snellaadpaal voor elektrische auto’s in Tiel in bedrijf genomen

Met de opening van de snellaadpaal voor elektrische auto’s bij Total Servicestation Van Dijkhuizen in Tiel is een belangrijke stap gezet om provincieoverschrijdend elektrisch te rijden. De officiële opening lag in handen van racelegende en eigenaar van drie indoorkartbanen Michael Bleekemolen, Zakenvrouw van het Jaar 2012 Jacqueline Zuidweg en wethouder Laurens Verspuij van de gemeente Tiel.

Automobilist wapent zich tegen hoge benzineprijs

Hoge prijzen bij de benzinepompAutomobilisten worden steeds vindingrijker in het zoeken naar de goedkoopste brandstof. LPG lijkt een wederopstanding te beleven als populaire brandstof. Via websites, het volgen van Twitteraccounts en door het downloaden van apps wordt gespeurd naar de laagste benzine- en dieseltarieven.

Autorijden op biogas van groenten en fruit

Sinds begin februari dit jaar heeft het onderzoeksinstituut Fraunhofer IGB in Stuttgart een alternatieve methode ontwikkeld op het gebied van biogas winning. Bij deze alternatieve methode wordt de brandstof (methaan) uit het rottingproces van groenten en fruit van markten, kantines en van huishoudens gewonnen. Vooral de optimalisering van het proces en daarbij ook het limiteren van de uitstoot van koolstofdioxide, is vernieuwend.

Welke leaseaanbieder past het beste bij jou?

In een eerder blog informeerden wij je al over de keuze tussen intern wagenparkbeheer en leasen. Heb je besloten om te gaan leasen? Dan rijst de volgende vraag: bij welke leasemaatschappij ga je leasen en waar moet je bij de keuze op letten? Daarbij is een aantal afwegingen belangrijk. Wij vroegen advies en tips aan Athlon Car Lease, de grootste leasemaatschappij uit ons land met al 100 jaar ervaring.