Categorie: "Geschiedenis van mobiliteit"

Fiat – Een merk met geschiedenis!

Fabbrica Italiana Automobili Torino, oftewel Fiat, wordt in 1899 opgericht door een groep investeerders, waaronder Giovanni Agnelli. De naam staat voor Italiaanse Automobiel Fabriek Turijn. De Agnelli familie is onlosmakelijk verbonden met Fiat en heeft, met een gedwongen tussenpauze van bijna 20 jaar, altijd een familielid in het bestuur van Fiat gehad.

Ecomobiel 2012 geeft ondernemers actueel overzicht duurzame mobiliteit

De vakbeurs voor duurzame mobiliteit, ecomobiel 2012, vindt voor de vierde keer plaats op 9 en 10 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam. Deze editie speelt sterk in op het strategisch inzetten van duurzame mobiliteit binnen duurzaam ondernemerschap. Dat geldt niet alleen voor grote werkgevers, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers. “Duurzame mobiliteit is niet hip, het is een slimme keuze die voor bedrijven ook nog eens tot aantrekkelijke kostenvoordelen kan leiden, ” aldus directeur en beursorganisator Gerben Bierbooms.

Mobiliteit in vogelvlucht

Scheepvaart, wegvervoer, luchtvaart en vervoer over rails vormen al jarenlang het fundament onder onze samenleving. De Gouden Eeuw is te danken aan schepen, de Industriële Revolutie is ondenkbaar zonder trein. In de 20e eeuw zorgen auto en vliegtuig voor nieuwe en ongekende vervoersmogelijkheden. Mobiliteit is het fundament onder onze samenleving. De geschiedenis van Nederland gaat hand en hand met mobiliteit:

Test je kennis van mobiliteit

Pak jij altijd standaard de auto die dan ook nog eens op een fossiele brandstof zoals benzine en diesel rijdt? Of denk je hier iets meer bij na? En vindt je überhaupt dat jezelf voldoende op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en keuzemogelijkheden op het gebied van mobiliteit? Laat het weten via www.athloncarlease.nl of via  https://www.research.net/s/Athlon_mobiliteit_enquete