Categorie: "Infrastructuur"

Nederlander woont gemiddeld 14 km van het werk

Nederlandse werknemers reizen gemiddeld 14 kilometer om op hun werk te komen, maar de regionale verschillen zijn groot. In Groningen, Friesland en Drenthe overbruggen mensen met gemiddeld 19 tot 22 kilometer de grootste afstand om aan de slag te gaan. In Delft en het Westland wonen werknemers het dichtst bij hun baan met een gemiddelde afstand van 8 kilometer.

Intertraffic Amsterdam in de RAI

Vanaf morgen is het weer Intrertraffic tijd. De beurs Intertraffic Amsterdam biedt u de mogelijkheid om vier dagen lang mondiaal te netwerken en kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt. Een omvangrijk educatief programma en een aantal boeiende side events maken een bezoek alleszins de moeite waard.
  • Intertraffic bezoeken is een goede manier om op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.
    Intertraffic Amsterdam biedt een overall beeld van de branchevernieuwingen. Innovatie is het sleutelwoord op Intertraffic.
  • Intertraffic biedt een totaaloverzicht van producten en diensten op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, verkeersveiligheid en parkeren, aangeboden door meer dan 700 exposanten.
  • Oplossingen voor problemen ten aanzien van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren worden gepresenteerd op Intertraffic Amsterdam.
  • Naar verwachting komen 25.000 vakgenoten de beurs bezoeken.
Om u te helpen beslissen wat u op de beurs in ieder geval moet zien is er de officiele Intertraffic Preview publicatie. Deze staat boordevol beursinformatie en belicht een aantal van de nieuwste producten uit de branche.
Bekijk hier de Digitale Editie.