Categorie: "events"

Ecomobiel 2012 geeft ondernemers actueel overzicht duurzame mobiliteit

De vakbeurs voor duurzame mobiliteit, ecomobiel 2012, vindt voor de vierde keer plaats op 9 en 10 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam. Deze editie speelt sterk in op het strategisch inzetten van duurzame mobiliteit binnen duurzaam ondernemerschap. Dat geldt niet alleen voor grote werkgevers, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers. “Duurzame mobiliteit is niet hip, het is een slimme keuze die voor bedrijven ook nog eens tot aantrekkelijke kostenvoordelen kan leiden, ” aldus directeur en beursorganisator Gerben Bierbooms.

CEO´s vallen voor 100% elektrische Tesla Model S

De introductie van de 100% elektrische Tesla Model S door Athlon Car Lease richting haar klanten bleek een schot in de roos. Tientallen CEO’s tekenden zich op het Elektrisch Vervoer Centrum te Rotterdam en in de RAI te Amsterdam direct in voor de auto en willen de Tesla bij Athlon Car Lease gaan leasen via het vooruitstrevende Tesla Mutiple Cycle Leaseprogramma.

Asfalt of hoffelijkheid?

Regelmatig barst de discussie los over het oplossen van de files in Nederland. We staan met z’n allen per jaar ontzettend veel uur in de file en afgezien van een kleine (?) groep file-flirters, vinden we dat over het algemeen niet zo leuk. Voor de korte termijn zouden we natuurlijk gebaat zijn bij oplossingen die niet veel geld vragen en die ook snel zijn in te voeren. Het lijkt bijna vragen om een wonder, maar misschien dat wat wat extra hoffelijkheid ons beter op weg kan helpen? De Responsible Young Drivers coördineren op 22 maart de vijfde Europese Dag van de Hoffelijkheid in het Verkeer. Deze sensibiliseringsactie heeft als doelstelling om een verkeersgedrag aan te prijzen dat hoffelijk, verantwoord en respectvol is ten opzichte van de anderen en het leven.