Ervaar de vooruitgang van groene mobiliteit

Geef je op voor de FluisterRally op 16 september 2012
Ben jij geïnteresseerd in de verschillende vormen van groene mobiliteit en wil je een leuk dagje uit? Geef je dan via www.fluisterrally.info op voor de FluisterRally op zondag 16 september. Tijdens deze Rally maak je een rondreis op tien verschillende vervoermiddelen waar je misschien nog nooit van had gehoord. Zo maak je onder andere kennis met de elektrische auto, aardgasboot, elektrische scooter en Segway.

Op zondag 16 september luidt vanaf 11.00 uur het startschot voor de FluisterRally. In twee gemeenten, Alphen aan den Rijn en Leiden, vertrekt vanaf dat moment tot 15.00 uur elk half uur een nieuwe groep van vijf personen. Na tweeënhalf uur eindigt de groep weer bij hun startpunt. Het is ook mogelijk een enkele reis te maken. Onderweg krijgen deelnemers kort uitleg over de verschillende vervoersmiddelen.

Aanmelden voor de FluisterRally
Ga je mee? Meld je voor 9 september aan via www.fluisterrally.info. De FluisterRally is voor iedereen tussen de 6 en 99 jaar. Deelname aan de FluisterRally is gratis.Op deze site vind je ook meer informatie over het evenement.

Initiatiefnemers
De FluisterRally is een initiatief van de werkgroep Schoon op weg en wordt u aangeboden door Elvolution, Groen Vervoer, Motorhuis, Stadsparkeerplan, Taxi Wielkens en Omgevingsdienst West-Holland.

FluisterRally draagt bij aan de doelstelling van Enеrgie voor de toekomst, de klimaatcampagne van de gemeenten uit de regio Holland Rijnland en de Omgevingsdienst West-Holland. Het doel van deze campagne is CO2-uitstoot verminderen door energiebesparing en duurzame energieproductie. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid werken hierbij samen. Kijk voor meer informatie op www.energievoordetoekomst.nl.

Bron: www.energievoordetoekomst.nl

Lees ook:Europese mobiliteitsweek: 16 september tot 22 september 2012
Lees ook:Autodelen aan vooravond van doorbraak volgens KpVV
Lees ook:Alles over elektrisch vervoer op één plek
Lees ook:ANWB traint Wegenwacht bij pechhulp bij elektrische voertuigen
Lees ook:Universele snellader voor elektrische auto’s

Eén reactie op “Ervaar de vooruitgang van groene mobiliteit

  1. gold price

    De FluisterRally vindt plaats op zondag 16 september vanaf 11.00 uur. Elk half uur start een nieuwe groep van vijf personen. De laatste vertrektijd is 15.00 uur. Bij aanmelding kan je een voorkeurstijd en de groepsgrootte opgeven. De minimumleeftijd voor deelname is zes jaar. Deelname is gratis.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.