Test je kennis van mobiliteit

Pak jij altijd standaard de auto die dan ook nog eens op een fossiele brandstof zoals benzine en diesel rijdt? Of denk je hier iets meer bij na? En vindt je überhaupt dat jezelf voldoende op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en keuzemogelijkheden op het gebied van mobiliteit? Laat het weten via www.athloncarlease.nl of via  https://www.research.net/s/Athlon_mobiliteit_enquete

Online peiling

Athlon Car Lease houdt twee weken lang een online peiling onder autorijdend Nederland. Iedereen kan meedoen. Doel is om te inventariseren waar de grootste informatiebehoefte ligt rondom de verschillende keuzemogelijkheden die er zijn als het gaat om (auto)mobiliteit. De organisatie is van mening dat pas als bekend is waar de grootste informatiebehoeftes liggen, een gerichte voorlichting kan worden gegeven.

Deze peiling wordt ondersteund door de VNF (Verenigde Nederlandse Fleetowners), de NOVE (Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche), Automotive Insiders, Autoleasewereld en Traffic Radio.

De enquête wordt verstuurd naar de klanten van Athlon, is in te vullen via www.athloncarlease.nl maar wordt ook uitgezet via de communicatiekanalen van de deelnemende partners en via diverse social media kanalen.

Lees ook:1 op de 4 mensen denkt de verkeerde keuzes qua mobiliteit voor zichzelf te hebben gemaakt
Lees ook:Eerste testresultaten Tesla Model S bekend
Lees ook:Tip: mobiliteit afkortingen en begrippen
Lees ook:Trends in mobiliteit voor 2012
Lees ook:Mobiliteit Blog van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.