Mobiliteit Blog van start

Mobiliteit maakt ondertussen bij de mens deel uit van de Maslov piramide. Naast veiligheid, voeding en gezondheid is ook mobiliteit verworden tot een primaire levensbehoefte van ons. En onze (auto)mobiliteit neemt met de dag toe. In 2020 reizen we naar verwachting dertig procent meer dan in 2002 en vervoeren we twee keer zoveel goederen. We vonden het dan ook hoog tijd voor een mobiliteit blog.

Juiste keuzes

Qua uitgaves in ons leven is mobiliteit naast het huis en onze voeding een van de grotere continue kostenposten. Maar in hoeverre maken we hierin de juiste keuzes? In hoeverre kan het nog milieuvriendelijker, voordeliger of comfortabeler als we van A naar Z willen? Zijn we wel op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden? Moet je wel altijd een vervoersmiddel gebruiken of kan je ook andere manieren aanwenden om op het juiste moment op een andere locatie in contact te treden met die andere personen.?

Inzicht

Deze blog heeft als doelstelling om zoveel mogelijk inzicht te bieden in al wat er mogelijk is op het gebied van mobiliteit. Hierbij zal er speciale aandacht zijn voor mobiliteit op de meest efficiënte manier, met gebruik van slimme oplossingen die tijd besparen of de kwaliteit van het leven verbeteren. De ontwikkelingen volgen elkaar in dit kader in snel tempo op. Mobiliteit.blog wil hierbij graag de nodige houvast bieden aan iedereen die op de hoogte wil blijven.

Partner

Deze blog wordt ondersteund door Athlon Car Lease, marktleider in ons land met 120.000 leaseauto’s. De leasemaatschappij werpt zich steeds meer op als kenniscentrum op het gebied van mobiliteit en heeft een schat aan kennis en informatie waar wij graag en gretig gebruik van maken. Ook zal Athlon regelmatig gastblogposts verzorgen.

Mocht je zelf ook een onderwerp hebben waarvan je vindt dat het aandacht verdient, laat het ons weten! Een e-mailtje volstaat naar: [email protected]

Lees ook:Mobiliteit Blog van start
Lees ook:Definitie mobiliteit
Lees ook:Intertraffic Amsterdam in de RAI
Lees ook:Test je kennis van mobiliteit
Lees ook:Leasen nader belicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.