ANWB biedt ook pechhulp voor mkb’ers en zzp’ers

De ANWB helpt ook ondernemers met autopech. Onder de noemer ANWB voor de Zaak biedt de organisatie een pakket met pechhulp, tankpas en wagenparkbeheer. Speciaal voor mkb’ers en zzp’ers.

Autopech is sowieso vervelend, maar als ondernemer komt het extra ongelukkig uit. Tijd is immers geld en afspraak is afspraak. De ANWB speelt daar nu op in met een nieuw pakket voor ondernemers.

Dat bevat:
- Wegenwacht Services: 24/7 kenteken gebonden pechhulp
- Online beheer van je wagenpark via Mijn ANWB voor de Zaak
- ANWB Tankpas met wekelijks een handige verzamelfactuur
- Gratis juridische- en mobiliteitsadviezen

24/7 pechhulp Wegenwacht Service
Met ANWB voor de Zaak krijgen mkb’ers en zzp’ers een compleet pakket voor hun bedrijfsauto’s, waaronder Wegenwacht Service. “Ondernemers willen en krijgen van de ANWB vanzelfsprekend 24/7 pechhulp”, zegt Michel da Rocha Pinto, account manager ANWB voor de Zaak. “Onze Wegenwachten weten in 90 procent van de gevallen de bedrijfsauto ter plekke te repareren en de ondernemer binnen 1 uur op weg te helpen. De ondernemer kan dus meestal snel door met zijn werk.”

Registratie op kenteken
Er zitten voor ondernemers duidelijk voordelen aan de ANWB voor de Zaak. De registratie van ANWB voor de Zaak is op kenteken. Dit is gemakkelijk omdat alle werknemers dan immers gebruik kunnen maken van de geregistreerde bedrijfsauto.

Voor een zzp’er is het bovendien prettig dat ook de partner de bedrijfsauto privé kan rijden. Per kenteken kan worden bekeken welke modules wenselijk zijn; wel of geen pechhulp in het buitenland, wel of geen vervangende auto enzovoorts. De administratie van ANWB voor de Zaak is geheel online. Het beheren van het wagenpark en het bijhouden van mutaties is hierdoor zeer eenvoudig.

Hulp bij tanken verkeerde brandstof
“Da Rocha Pinto: “Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen. Zo zit standaard in de Wegenwacht Service Binnenland onze hulp bij verkeerd tanken. Vooral als werknemers in hun benzineauto naar het werk rijden en vervolgens met een dieselauto van de zaak op pad gaan, zie je het nogal eens fout gaan. Als werknemers stranden in de woon- of vestigingsplaats is dat ook standaard gedekt, net als de pechhulp voor de aanhanger.”

ANWB Tankpas
Een tweede service die ANWB voor de Zaak biedt om ondernemen makkelijk te maken, is de ANWB Tankpas . Werkgevers en hun werknemers kunnen bij álle tankstations in Nederland terecht, dus ook bij goedkope zelfbedieningsstations. Voor 50 cent extra per maand per tankpas kan zelfs bij 33.000 benzinestations in het buitenland worden getankt. Als werkgever kun je zelf online bepalen bij welke benzinestations je werknemers wel of niet mogen tanken. Zo kun je duurdere tankstations langs de snelweg uitsluiten.

Handige verzamelfactuur
De ANWB Tankpas maakt de administratie voor ondernemers een stuk eenvoudiger. Je hoeft geen tankbonnetjes te verzamelen. Je krijgt wekelijks een handige verzamelfactuur. Je kunt ook online bekijken hoe het staat met bijvoorbeeld het tankgedrag van werknemers.

Gratis juridisch advies
Aan het lidmaatschap van ANWB voor de Zaak zit nog meer vast dan de Wegenwacht Services en de Tankpas. Ondernemers kunnen gratis juridisch advies krijgen over verkeerszaken. Da Rocha Pinto: “We hebben heel veel deskundigheid in huis, dus waar we ondernemers kunnen helpen, zullen we dat doen. Dat is op veel meer gebieden. Ondernemers die lid zijn bij ANWB voor de Zaak kunnen ook een mobiliteitsadvies krijgen of informatie hierover. Misschien is een ondernemer wel gebaat bij een tweewielerservice, zodat de fietsen of scooters bij pech worden geholpen. Er is veel mogelijk.”

Meer informatie: ANWB voor de Zaak

Bron: Z24.nl

Lees ook:ANWB traint Wegenwacht bij pechhulp bij elektrische voertuigen
Lees ook:Tip: mobiliteit afkortingen en begrippen
Lees ook:Variabele bijtelling op komst voor zakelijke rijders
Lees ook:Handige apps rondom mobiliteit en Het Nieuwe Werken
Lees ook:VNA heeft huiswerk voor gestaffelde bijtelling al gedaan

Eén reactie op “ANWB biedt ook pechhulp voor mkb’ers en zzp’ers

  1. Adriana van Schalken | Payroll Works

    Goede ontwikkeling voor de vele MKB’ers en ZZP’ers die Nederland kent. En aangezien dit aantal alleen maar stijgt ook een broodnodige ontwikkeling!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.